Ska det aldrig sluta?!

Det bara snöar och snöar...

 

Anton är pigg och glad men jag känner mig lite sliten faktiskt. Ska äta frukost nu och se om det går över :/ Det blir nog att ligga i soffan hela dagen och bara längta efter att min älskling ska komma hem <3

 

Igår kom mamma och pappa hit. Vi åkte först till min svärmor för hon öppnade sin butik igår, kollade lite och mamma handlade. Sen följde jag med dom till willys i Katrineholm och handla lite mat. Sen tog dom med sig våran bil hem till Stjärnhov för den ska på service på tisdag. Inte mycket spännande händer det nu. Har mest bara lust att mysa och gosa med Anton faktiskt. Jag har nog kommit in i en sån bubbla, men det går över det också :)

Ingen lust...

Har ingen skrivlust...

 

Har tusen saker att skriva om, men tanken på att det kommer ta så lång tid att skriva ner allt får mig att låta bli. Knäppt som fan!

 

Gör en lista på lite saker istället

 

  • Bilen är trasig
  • Jag är brun
  • Marcus har fått tid för teoriprov och uppkörning
  • Anton blev rädd och jag började gråta (IGEN!!!!!???)
  • Det är på tok för mycket snö, iaf när man inte får åka snowoard
  • Jag är några kilon lättare
  • Mina naglar har blivit långa utan att jag har märkt det (!)

Anton 9 dagar

Friskis & Svettis

Fy fasiken va underbart det är att röra på sig :) Camilla och jag ska börja köra på måndagar också, så nu jävlar!
I like!

Frukost

Trött...
Älsk ska strax upp till körskolan och ha "lilla uppkörningen". Det kommer gå super!
Dålig uppdatering, men jag har haft lite annat för mig :) Berättar sen!
Rihanna - Russian roulette

:D

Min lilla kille är så duktig <3
Han har lärt sig att plocka ner leksakerna från babygymmet :)
Sitter "själv" i stolen :)
Klättrar på mamma :)

Då va det klart för denna gången!

Kom precis hem...

 

Anton växer som han ska och börjar bli en riktig tjockis :) 7560 gram och 66.3 cm. På bara 2 veckor har han gått upp 500 gram och växt 2 cm. Vi börjar undra om det är grädde istället för mjölk i mina tuttar :P
Han blev jätte ledsen när dom stack honom i låren med sprutorna :/ Mitt hjärta gick sönder och det rann faktiskt några tårar ner för mina kinder (Jag är inte den som gråter i första taget). Men att vara blödig hör väl till när man är morsa :P Han fick mini derm och Mildison utskriven också, för han är så torr. Så nu ska det smörjas =) Nu sover han som en stock och det lär han behöva för ikväll kommer Linnea. Och med sig har hon lillasyster, mamma och Andreas och då blir det inte en lugn stund :P

 

Medans Marcus hämtade ut Antons salvor på apoteket så passade jag på att gå och sola. Fy fan va skönt! Köpte solkort så nu ska jag få bort den hemska vinterblekheten och bli brun istället =)

 


<3

Idag blir min lilla älskling 3 månader. Tiden går så fort!



YEEEEES!

Jag är helt överlycklig!

Jag provade mina jeans förut och jag kom i hela två par av dom(!). Helt jävla underbart! Det betyder alltså att jag går ner i vikt och förhoppningsvis kommer jag snart i resten också. Man blir så jävla depp av att se dom ligga där och inte kunna använda dom. Men nu känns det som att det inte är så lång kvar tills jag kan ha alla igen. Visst det va lite Muffin top, men några Friskis&Svettis pass till så är det borta också :D Jag är glad!

Antons första droppar

Fullt upp igår. Mikaela och Milo va här igår hela dagen och det va väldigt trevligt :) Sen när Marcus kom hem från jobbet så gick vi hem till Linneas mormor och hälsade på Linnea. Hon och hennes mamma hade haft en "Linnea och mamma dag" och då fick Linnea välja vad dom skulle göra, och då ville hon att dom skulle åka till mormor i Flen =) Så vi passade på att gå och pussa lite på henne :) Anton fick smaka vatten för första gången igår också. Tror han gillade det, så ska se om jag ska prova ge han några droppar idag också.

 

Idag sov Anton till 10.45. Såååå skönt! Marcus är på jobbet och jag längtar ihjäl efter honom <3

 

Imorgon ska Anton få sin första spruta nere på Bvc, ska också fråga lite om vad jag kan göra för att han inte ska spy så mycket, om det finns något att göra vill säga. Marcus har körlektion imorgon vid 14.30 och efter det kommer Linnea till oss <3

 

Milo
Anton
Jag
Mikaela och Milo

Efter tio

Snacka om att man känner sig som en morsa när man sitter och tittar på efter tio med Malou von Sivers, och tycker att det är bra :P haha

 

Tänk vad mitt liv har förändrats alltså. Från att sova till halv ett på dagarna, festa varje helg, röka och träffa vänner varje dag. Till tidiga mornar, spya, bajsblöjor och efter tio :P Och hör och häpna, JAG ÄLSKAR DET! Jag tycker det är helt underbart att få byta Antons äckliga blöjor och torka hans spya. Att få umgås med min bästa vän (Marcus) varje dag. Att få se min son göra framsteg varje dag. Underbara Linnea som får sina söta utbrott var och varannan dag, och tror att hon äger världen. Men som sagt, det kallas inte 3 års trotts för intet. Men allt är så grymt värt det när man får se sin son le varje gång man tittar på han, och Linnea som kommer och säger "jeje, jag älskar min lillebror såååå mycket, och dig, och pappa".

 

Men visst, klart jag saknar att träffa mina vänner varje dag, snacka skit om allt och alla. Att få klä upp sig och känna sig fin, dricka vin och sen vidare till korgen. röka 2 paket cigg på en kväll och vara bakis så man inte kan stå upp dagen efter och lova sig själv att man aldrig mer ska dricka, men ändå är i samma sitts helgen efter. Men det är ett helt annat liv som jag har levt sen jag va 13 år, då jag gick på min första fest (Med Antons gudmor, Tove). Det känns som att trots mina ynka 19 år så har jag gjort en hel del. Och eftersom man inte är skitgammal när barnen är stora så har vi ju faktiskt hela livet framför oss då :)

 

Innan Nyköpingskarnevalen

 

Kräftskiva i Stjärnhov

Röj i Göteborg (Jag till höger)


Ingen träningsvärk...

Undra om det beror på att man inte kör tillräckligt hårt, eller om det beror på att man stretchar bra?! hum...

 

Marcus gick i alla fall precis till körskolan, han är så duktig. 10.45 har han en dubbel körlektion och efter det får han boka halkan. Inte långt kvar tills min älskling är ute på vägarna och kör helt själv :)

 

När Marcus har kört klart ska vi hem till svärmor och bära möbler och äta mat. Hennes mat är den bästa så man tackar aldrig nej till den!

 

Nu ska jag pussa på min lilla älskling <3

...

Trött som faaaaaan! Nu blir det sängen.

Kevin och Lotten...

Klockan nio i morse kom Marcus mamma förbi med två glada hundar. Dom ska stanna här idag för Matte och Husse ska tillbringa hela sin dag i Stockholm på Formex mässan. Undra hur många steg dom går denna gång, förra gången hade dom med sig steg räknare och det vart en helvetes många steg.

 

Antons Mormor och Morfar kommer hit idag! Alltid kul. Jag är nog en av få som tycker om att umgås med mina föräldrar, även fast dom i första hand inte kommer hit för att träffa mig ;P haha

 

Och ikväll blir det friskis&svettis med Camilla igen :) Undra vem jag ska tvinga med när Camilla drar till Turkiet i 6 månader?! Antons andra gudmor jobbar torsdagskvällar tyvärr, men i värsta fall får jag väl ta min i kragen och (våga) gå själv. Jag är så himla töntig som måste ha med mig någon, när jag egentligen lika gärna skulle kunna gå själv! Det kanske finns någon därute om vill gå med mig?! haha :P

 

Mammas finaste <3
Pappas pojke är duktig!
Våran lilla spyis <3

LG GW520

Fick den här skönheten av Marcus idag =) Jag blev vääääldigt glad!! Men kan ta tid för mig att lära mig den för den är grymt mycket mer hightech än min gamla. Men det va väl på tiden att jag fick en avancerad mobil jag också.

 

 


Disco!

Det gick bra på öppna förskolan idag, men vet inte riktigt om det är min grej alltså. Tror det kanske är roligare att gå dit när ungarna är lite större och kan leka själva. Men jag hade i alla fall trevligt med Mikaela och Milo =) Vi tog en lååång promenad efter och Anton och Milo sov som stockar. Mysigt!
Just nu ligger Anton och pratar JÄTTE mycket och Marcus är uppe på stan. :D
Ikväll kommer kanske Marcus pappa med familj förbi, så det blir kul. Nu ska jag gå och byta en sån där härlig bajsblöja på min lilla AntonTanton :)

Underbart...

Har precis ätit en god middag som gjorde susen, nu är man inte lika trött längre. Jag sitter i soffan med datorn i knät och slösurfar lite. Skönt. Marcus står och diskar och Anton sover. 

Imorgon ska jag gå på öppna förskolan med Anton för första gången. Mikaela och Milo möter mig och Anton utanför oss imorgon bitti, så går vi tillsammans dit. Ska bli kul =)

Idag har jag druckit min första öl (en folköl) sen jag vart gravid. Så gott. Dom sa nere på bvc första gången vi va där med Anton, att det är helt ofarligt att dricka en öl eller ta ett glas vin nån gång ibland när man ammar. Så nu tog jag tillfället iakt till middagen. :)


Sov så sött medans jag lagade middag <3


Mina fina killar <3


Promenix!

Har precis kommit hem efter en härlig och lagom kall promenix till stan. Det va visst "Marcus och den snälla dagen" idag ist, men ni får veta vad det är han har köpt till mig när jag har den i min hand :) hihi

Jag har i alla fall bunkrat upp här hemma med tigerbalsam och kortisonkräm. Så hoppas att detta kilande snart ska vara slut. Tack för tipsen :)
In på ica och köpte shampoo och balsam också. Marcus vart (nästan) helt tokig när han såg va det kostade. Men ska man vara fin får man lida pin. Och eftersom jag inte ska köpa gymkort utan bli medlem i friskis&svettis, som är betydligt mycket billigare, så får man faktiskt köpa lite dyrare än vanligt :P 

 


Jennifer och den snälla dagen!

Idag har jag varit världens bästa flickvän och beställt en Iphone 3g till Marcus.  Ibland är man bara för snäll alltså :)

(På måndag är det "Marcus och den snälla dagen") :D



Kliar, kliar, kliar...

Jag har fått nå jävla utsalg på hela kroppen som kliar något förbannat. Till och med i handflatorna!!!
Jag tror att det beror på p-sprutan jag tog i måndags, jävla skit grejer alltså. Har försökt att ringa Mvc hela morgonen men det är ingen som svarar. JÄVLIGT iriterrande! Det ser ut som när man har bränt sig på en brännässla ugenfär. Och gör lika förbannat ont! Någon som vet om det kan bero på sprutan och som varit med om samma sak????


Slänger in några bilder på min älskade Anton, så jag blir på lite bättre humör!



 Och älskade Linnea som vi saknar så! Men snart är du här igen :)


Soffan är på plats!


 Det vart så sjukt bra :)


soff update...

Såhär ser det ut hemma just nu...






Snart är den här...

Anton va snäll inatt igen. Han är alltid snäll!  Eftersom Marcus jobbar lördagar och söndagar så har jag Anton dom nätterna själv. Annas i veckorna så ammar jag honom och Marcus rapar och byter på han. Team work. Men som sagt natten till lördag och söndag är jag on my own. 

Snart kommer i alla fall mamma och pappa hit med våran nya soffa. Dom har varit så snälla och hämtat den åt oss då Marcus jobbar och jag inte kan fixa det själv. Snällt!

 


Just nu ligger Anton och sover framför tven så sött!


12500 kr fattigare, men en soffa rikare

Lägger upp bild på den ihop monterad i vårat vardagsrum imorgon :)
Men såhär ser den i alla fall ut...


Friskis&Svettis

Helt sjukt jobbigt!

Camilla och jag har som sagt varit på vårat första Friskis&Svettis pass. Kan ju säga att det va bland det jobbigaste jag gjort. Ska helt klart fortsätta! 60 minuter är precis lagom. Så värt!

Kom hem vid halv 9 och då vart det wok och nudlar. Nu dusch, sen mys med Anton och Marcus. Känndes som jag va ifrån Anton flera timmar och han bara tittade på mig när jag pussade sönder han när jag kom hem.

Imorgon blir det Eskilstuna för att lämna Linnea hos sin mamma och Andreas. Även Anton ska få vara där en stund medans jag och Marcus åker och köper denna dyra, stora sak som ni ska få veta vad det är imorgon.

Tjiiing



 Snart ser man väl förhoppningsvis ut såhär igen!


Fiskpinnar och ris

Nu är vi alla hemma igen!

Medans Linnea har varit på dagis så tog jag och Marcus en runda på stan.
Vi gick först till Nordea och avslutade ett konto som min morfar startade när jag föddes, sen till Sörmlands Sparbanken och fixa och trixa med lite pengar. Ni får veta imorgon vad vi ska köpa, hihi!

Jag åkte själv och lämnade Linnea på dagis imorse och jag insåg då varför Linnea blir så ledsen när vi kommer dit. Hon han inte ens komma innanför dörren innan alla ungar kom springandes och skulle krama henne. Och det tycker Linnea inte om. Hon började grina och ville åka hem igen. Jag fick tillslut henne lugn med lite pussar och kramar och sen va det bra. Hon vinkade glatt i fönstret när jag gick :)

Nu är det fiskpinnar och ris på menyn och sen ska vi lägga lite pärlplattor!

Ikväll blir det Friskis&Svettis med Antons gudmor camilla :)



 Skön bild på mig och min pappa i sommras :)


"Jag vill ha frukost"

En pigg och glad Linnea traskar in i vårat sovrum och säger "Jag vill ha frukost". Jaha, då va det bara att gå upp då :)
Dagis om en stund. Hoppas det går bättre att lämna henne idag för igår va katastrof. Så fort hon kom in på dagis började hon gallskrika och ville absolut inte vara där. Har ingen aning om vad som for i hennes huvud. Men 10 min efter att vi hade åkt därifrån så hade hon blivit som vanligt igen. Och det va väl tur!

Nu sitter hon här iaf och pratar på som vanligt. Frågar fårgor som mest innehåller "varför", "vart" och "hur" och jag försöker svara på dom efter bästa förmåga. Endel frågot går faktiskt inte att svara på, och gissa om man får svårt att förklara varför! Knepigt värre! 

Anton och Marcus ligger och sover så skönt! Anton har sovit inatt, precis som alla andra nätter. Är sååååå glad att han inte skriker och gnäller. Han vaknar en gång och vill ha mat, sen somnar han snällt om igen. Det kanske kommer sen att han har en preiod med gnäll och skrik, men hittills är vi skonade!

Tjiiing


 En glad tjej vi frukostbordet!

Nu sa hon: "Jeje, det är inget lejon på mitt glas"
Jag svarar: "Nej pappa har råkat diska bort den"
Hon säger skrattandes: "Va tokigt, den ligger i disken, får jag se?!"

Och vad svarar man på det?! haha


Ska väl göra ett försök!

Tänkte göra ett tappert försök med att ha en blogg och faktiskt vara aktiv!
Jag har provat på det här med att blogga förut men det gick väl inte så bra. Men tänkte nu kanske jag har lite mer att skriva om. Har ju trotts allt Anton, Linnea och Marcus som gör knäppa saker hela dagarna så det skulle förvåna mig om det går en dag utan att jag har något roligt att skriva om!

Första inlägget, so far, so god!

Marcus och Anton ligger på soffan och myser, så jag är rätt sugen på att göra detsamma. Imorgon är jag åter och då ska ni få höra allt om våran knäppa vardag här på vasagatan 3!

Tjiiing!

Dagens bild på min lilla brottare! 
Min lilla brottare Anton <3


RSS 2.0