Sex and rock ´n roll!

Jag kan inte sluta undra...

 

Undra hur mitt liv hade sett ut om jag inte gjort dom saker jag gjort. Saker jag är stolt över och saker som jag kanske hade kunnat skippa. Om Marcus inte hade ringt mig dagen efter vi träffades på en gemensam kompis fest?Om han inte hade haft Linnea, hade vi då bestämt oss för att behålla bebis i magen (Anton)? Om vårat förhållande var prickfritt i början, hade vi då haft det så bra som vi har det nu? Undra kan man alltid göra, men hade jag inte gjort som jag gjort, hade jag inte vart där jag är idag!

Jag har förlorat vänner som jag kanske egentligen hade velat ha i mitt liv, men har också fått äran att ha så fina vänner jag har idag. Dom respekterar att Anton är en del av mig och inga sura miner för att jag inte alltid kan hänga eller komma själv. Dom är så fina med Anton och jag är så jävla lyckligt lottad att dom inte vände mig ryggen för att jag gick från crazy party Jennifer, till en morsa som skyter om sin nya dammsugare! Inners inne har jag nog inte ändrat mig så mycket, bara att jag prioriterar helt annorlunda (såklart) och känner ett helt annat ansvar nu. Jag har lixom ett litet liv att ta hand om. En liten pojke som jag ska leda genom den här stora världen. Idag när jag va på stan med brudarna så satt vi och snackade om piercingar och tatueringar. Det slog mig då: "Vad ska jag säga om Anton kommer när han va 14 år och vill ta hål i läppen eller ögonbrynet?". Min mamma sa ja till att ta hål i läppen. Jag kommer ihåg hur jävla glad jag vart. Och den följde med mig i 4 år. Tills jag bestämde mig att jag inte ville ha den kvar när Anton föddes. Min mamma har alltid tyckt att jag passar i det och jag med. Men när jag i sommras insåg att hålet aldrig kommer växa igen, eftersom jag haft den så länge så ångrade jag det helt plötsligt. Nu har jag ett hål i läppen och kommer alltid ha. Men, räcker det som argument till Anton om han vill ta hål? Ska jag vara bitter och inte låta han göra sina egna misstag?

 

Samma sak med Linnea. Jag påminde Marcus för nån vecka sen att hon inte kommer vara 4 år för alltid. Att hon också, som alla andra, kommer få tuttar, dejta och festa. Det ville han inte höra. Han sa också att man inte behöver göra det när man är 13. Och kollade på mig med menade blick. Ja, min första fylla va när jag va 13, och min oskuld rök några dagar efter min 14 årsdag. Men vad kan man som förälder göra? blir det bättre av att låsa in sina ungar och inte låta dom göra nått? Jag har alltid haft en öppen relation med min mamma, hon vet nog allt om mig skulle jag vilja påstå. Dom har hämtat mig när jag har varit för full och jag har aldrig fått skäll. För vad hade hänt om jag inte ringt hem? Vart hade jag hamnat alla gånger? I ett diket? hos nån okänd kille? Vad hade hänt om mina föräldrar har gett mig jordens utgångsförbud och skäll? Hade jag inte gjort om det? Joho då, precis som jag gjorde om det fast jag inte fick skäll. Skillnaden är att jag nog inte hade ringt hem nästa gång för då hade jag vetat att dom skulle bli arga, istället för prata med mig om det! Och det är där många föräldrar gör fel. Skapa en relation med era barn. Prata, skäll inte. Ett barn som får skäll ofta och ingen ny tillit efter dom har gjort nått knasigt tappar ofta förtroendet för sina föräldrar/vuxna. Och då istället för att berätta att man rökt eller druckit, så säger man inget och forsätter ändå. Och föräldrarna tror att dom har koll men vet egentligen inte ett jävla skit! Jag tror inte att mina mamma ville höra varje gång jag hade vart med en kille eller druckit, men för mig va det nödvändigt att berätta för att jag skulle få det ur mig. Gå vidare och förhoppningsvis vara kär nästa gång jag gjorde "det", men som det absolut inte blev alla gånger. Hade jag inte haft min mamma skulle jag nog ha hamnat vääääldigt snett. Min mamma har alltid förstått mig, för hon va likadan som mig när hon va ung. Vilket nog har fått henne att förstå och relatera mycket till henne själv, och därför vet hon hur hon kände, och därigenom vad jag kände/känner!

 

Min familj och mina vänner är mitt allt! Att ha ett sånt underbart liv som jag haft/har är ett privilegium. Att känna sig hemma och trygg är en gåva som man ska vaka med sitt liv.

 

Jag älskar er, ni vet vilka ni är!

 

(Stavningen är säkert usel, men mina ögon går i kors nu) Godnatt!

 


28 maj

Anton och jag dansade runt förut idag :)

 

Han är duktig på att hålla i sig, men mindre kul att det är mitt hår han håller :P

 

Och såhär ser det ut i våran soffa just nu. Tv-spel för hela slanten!

Anton 7 månader idag!

Anton 4 dagar
Anton 7 månader

Gårdagen i bilder

På väg ut i parken

 

Mammas cooling :)

 

Spelades lite kubb

 

Chrissie och Anton

 

Park häng

 

Sen kom mormor och morfar

 

Kärlek

 

Senare på kvällen åkte hem till Antons farfar och Susanne

 

Glass monster

 

Kladdigt

 

Såhär glad vart Anton när glassen va slut!

 

Och såhär trött va han så han slocknade hos farfar :)

Nu har vi bytt!

Nu har vi bytt vagn, så Anton har denna nu istället! (Carena Easy)
Jag va så jävla trött på att ta isär Emmaljungan. Stor och klumpig om man bara ska iväg en snabbis osv...
Han sitter jätte bra i den här så vad finns det att klaga över, inte nått :)

Gosboll

Jag kom precis på att Anton har sovit igenom varenda natt sen han föddes... Underbart!

 

Eller vänta! För två veckor sen så kom Linnea in i vårat sovrum skrikandes och då vaknade han såklart, men annars så :)



Anonym kommentar

Att skriva anonyma kommentarer är nog det fegaste man kan göra! Lite kul är det allt att dom nästan alltid är "taskiga/elaka"!

Fick denna kommentar om inlägget "Tänk om": 
"särar man på bena o blir gravid så blir inte livet eller kroppen de samma"

Svar: NÄHÄ?!


Kommentaren kan tolks lite olika beroende på vem som skrivit den, men eftersom det är en "Anonym" så tolkar jag den som jag vill. Antagligen någon som inte tycker om mig eller att jag skaffade barn. I inlägget "Tänk om" skriver jag att jag gärna skulle vilja se ut som innan jag blev med Anton, men att det är en piss i havet! Jag skulle aldrig ångra Anton även om jag visste i förväg hur mycket jag skulle gå upp i vikt eller se ut efter.

Om personen "anonym" tycker att jag har misstolkat kommentaren eller vill skriva nått mer som jag inte redan visste (A) så kan du gärna skriva ditt namn så jag får ett ansikte på personen (om jag vet vem du är dvs) som inte vågar stå för sina åsikter :)

Tänk om...

Tänk om man va 17 år och såg ut såhär igen...

 

Fast seriöst, vad är det jämför med en underbar Anton?! Men det skulle ju va kul om man fick ha båda. Men man kan inte både ha kakan och äta den :P

 


Casall

Jag har världens skönaste träningsbyxor från Casall...

 

Andas hur bra som helst, man känner sig inte svettig i dom. Underbara! Jag har dom knutna nere vid fötterna (som på bilden) när jag promenerar och hängande när jag gymmar. Ganska bred mudd i midjan vilket gör att dom inte "skär in" i det härliga mjuka (som jag ska bli av med)!

Rekommenderas stark till alla er som har svårt att hitta sköna träningskläder!!

 


Nice!

Underbart att det finns så mycket grymma kläder till bebisar!

 

Här är lite (av allt!) som ligger och väntar på Anton. Förhoppningsvis kan han ha det i sommar! (Stl 80-86)

 


8 Maj

Dubbla SM-guld i handboll för Sävehof, inte illa pinkat!!!!
Spännande som fan va det... Men vi fattade väl alla vad som skulle ske! YES!!!

 

Idag har vi varit på kalas för barnens kusin My som fyllde 9 år. Linnea va nöjd med att få äta tårta och allt därtill! Anton tyckte också att det va kul men han slocknade efter en stund i farmors säng och där låg han skönt. Sötnosen!

 

Träningen går bra. Nu kan jag äntligen gå in för den hel hjärtat, för här va det slut ammat. Jag kände att det va dags att sluta amma nu när Antons tänder kommit upp ordentligt. Han bet mig så hårt här om dagen så jag började blöda, och alla som ammat vet hur känsliga bröstvårtor man har. Aj aj aj!!!!

 

Och nu när jag inte ammar kan jag också börja min Nutrilett diet äntligen! Så förhoppningsvis så försvinner överskottskilona snart! Känner redan nu att jag har smalnat lite efter bara 2 veckors träning. Så Gustaf, be afraid! Morsan är farlig du vet ;) haha

 

Åh Camilla min underbara, saknar dig så! Tomt tomt tomt utan dig! Tur att jag har er andra brudar också som kan lysa upp min dag! Vad skulle man göra utan vänner?! Tror inte det går...

 

Jag och Camilla, sommaren 2007

Anton...

Anton vill dricka vällingen själv varje gång. Så duktig!

Panik!

Nu fick jag panik helt plötsligt...!

Jag är bara mammaledig till den 31/8!!! Sen då? Såklart måste jag börja söka jobb, men tänk om jag inte hittar nått då? Vem vill anställa en tjej på 20 år och har barn? Min brors tjej Sandra har sökt jobb Huuur länge som helst utan speciellt bra resultat. Jag menar, ser man Sandra så vet man att hon skulle gå in helhjärtat för det jobb hon får och vem skulle inte vilja anställa typ världens sötaste tjej? Men sånt ser dom ju inte när dom läser på ett cv!! Och det är de jag är rädd för. Dom kommer läsa att jag är 20 år, har ett barn och tog studenten med samlat betygsdokument. Det är svårt att på papper få fram att jag faktiskt inte är dum i huvudet bara för att jag inte va bäst i skolan! Jag menar, jag tar han om två barn och ett hem, så ansvar vet jag ju i alla fall vad det är!! Men ändå, panik panik panik!

Mammas kille är duktig!


Vet inte om ni kommer hänga med :P

Oj oj oj... Det är mycket som har hänt!

 

I tisdags åkte Camilla (Antons gudmor) och Fannie till Turkiet, där ska dom jobba i sex månader! Ja, dom lämnar mig bara sådär, helt plötsligt! haha :P
Så i måndags va vi på stan och sa hej då och tårarna rann och rann och rann! Men som Camilla säger, "vafan, jag ska ju inte dö. Jag kommer ju tillbaka". Ja ja ja...

 

I tisdags va jag också och tränade med personlig tränare för fösta gången på Nautilus. Helt dunder härlig. Så det blev ett gymkort! Och nu jävlar tränas det, sjukt underbart att komma igång igen! Mr X och jag har en tävling också, så det hela blir liiiite roligare och man har lixom ett mål framför sig nu! Så Mr X, Your going down!!!

 

Marcus har fått börja jobba nattskift på jobbet nu. Så nu är det 23 - 06 som gäller måndag till fredag. Rätt bra!

 

Helgen som varit har vi spenderat hos mam och pap i Stjärnhov! Underbart!!! Vi har grillat, vårstädat tomten, hoppat studsmatta, kollat majbrasa och mycket, mycket mer!
Stjärnhov, seriöst! Finns det någon finare plats i Sverige? Jag blir som ett barn så fort jag kommer dit och kan inte sluta tänka på hur lyckligt lottad jag är som har fått växa upp på denna fina plats, fina hus och med helt underbara föräldrar! En magisk tvättkorg och kylskåp skulle jag verkligen vilja ha här hemma i Flen också, men det är väl jag som får stå med till mina barn nu :)

 

"Jag är faktiskt vuxen" ( det använder jag som argument nu när jag har börjat röka igen, fy fy)!

 

Ska försöka att uppdatera lite oftare i framtiden!

Jag ska bli bättre, jag lovar!


I veckan lovar jag att komma med en dunder updatering! Håll utkik!


RSS 2.0